Virksomhetsleder

Gry Wallem Nielssen er virksomhetsleder for barnehagen. Camilla Carlsen (pedagogisk leder på avdeling Stokka) er stedfortreder ved behov.

Gry Wallem Nielssen er virksomhetsleder for barnehagen og har kontor i Stokka kirke. Hun har lang erfaring i arbeid med barn og har arbeidet i barnehagesektoren i over 20år. Hun er utdannet barnehagelærer ved UiS, og har videreutdanning som familieterapeut fra Diakonhjemmet Høgskole. Gry er i tillegg utdannet coach og er sertifisert i COS-parenting - foreldreveiledning, Gottman parterapi Level 1, PREP-samlivskurs samt kurset Bryt voldsarven.

Hun driver også eget firma som tilbyr par- og familieterapi blant annet sammen med psykolog Line Mari Thorkildsen: www.insiemeparterapi.no.

Telefon:  986 57 250, Mail: styrer@hakkebakkeskogenbhg.no