Lekekompis

En lekekompis er ungdom i alderen 16-18år som ønsker å arbeide i barnehagen for å få arbeidserfaring og mulighet til å tjene egne penger. Lekekompisene må levere politiattest og skrive under på taushetserklæring i barnehagen. Lekekompisenes oppgaver er primært å leke og ha det gøy sammen med barna. Lekekompis får lønn etter kommunal tariff.

Noen dager i uken har vi besøk av lekekompis i barnehagen mellom kl.15 og 16.30

Det er Amalie Sofie Bang (17) Og Neda Boscovic (16) som jobber på Avdeling Tjensvoll, og Ole Flemming Bang (17), Simen Tennås Holmen (16) og Nora Marie Hammer (16) som jobber på Avdeling Stokka denne høsten 2019 og våren 2020.

Dette er et prøveprosjekt, men vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra barna, de ansatte og foreldre på denne ordningen.