Nyhetsarkiv

• Barnehageopptaket 2020 begynner snart! Want a place in our kindergarten in 2020?

Vi prioriterer barn som søker oss på 1.plass!!!
    We prioritize children who hos apply at first place on their applications!!!

"En barnehage for alle!"
    "A kindergarten for everyone"!

• BESØKSDAGER FOR NYE BARN 2020

• Melding fra Helsedirektoratet - smittevern

Det nye Coronaviruset har ikke kommet til Norge ennå, men vi er i høysesong for influensa. Det er derfor viktig å redusere smittenivået i befolkningen. i linken under finner dere en plakat med generelle råd:

• Oppstart 2020

Godt nyttår!!!

• Dugnad i barnehagen i oktober

Det blir dugnad - eller dugnadsfest som barna pleier å si - i barnehagen første uken i oktober. Barna er med på dugnaden, og vi starter med litt gode pølser før vi setter igang. Det blir kaffepause underveis med kaker som foreldre har tatt med. Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med de andre barna og familiene i barnehagen og ikke minst personalet her.

• Førstehjelpskurs i barnehagen 30.oktober!

Onsdag 30.oktober kl.18-21 i Avdeling Stokka blir det førstehjelpskurs i barnehagen for hele personalet og som vanlig inviterer vi de av dere foreldre som ønsker det å delta gratis på kurset.

Påmelding til Gry på mail: styrer@hakkebakkeskogenbhg.no innen 25.oktober.